Scroll to top
© 2018, Vandytech
Share

Creare website: 6 motive să începi unul chiar acum

Atenție! Conținutul acestui articol are potențialul să-ți crească afacerea. Nu citi dacă ești mulțumit cu nivelul la care se află businessul tău în acest moment. Cu toate acestea îți dăm secretul chiar de la început să ne asigurăm că ai descoperit modalitatea care îți va propulsa afacerea. Fără să ne mai lungim, secretul este procesul de: creare website online. 

Creare website

Okay, acum că ți-am atras atenția hai să trecem la subiect. Vrem să povestim mai pe larg despre câteva motive din multitudinea infinită de motive pentru care construirea unui website este singurul lucru de care ai nevoie ca să oferi o nouă dimensiune afacerii tale. Am găsit și câteva statistici pentru că știm cât de fascinant e să ne validăm argumentele cu ajutorul numerelor. Ne-am gândit dacă tot scriem acest articol, să facem nițică cercetare cu privire la motivele pentru care zic unii și alții că e vital pentru prezența online a afacerii tale să îți creezi un website.

 

1. Numere

Începem în forță și îți prezentăm rezultatele unui chestionar distribuit de o agenție de market research din Londra asupra a 1000 de americani atât femei cât și bărbați. Aceștia au descoperit că mai mult de jumătate dintre respondenți (52%) au spus că merg direct la website-ul unei companii pentru informații despre conținut și produse, în timp ce 25% se îndreaptă către social media, 22% merg pe site-uri terțe, iar restul de 8% citesc de pe blogul afiliat companiei.

 

2. Lipsa unuia e o glumă prea bună

O afacere fără un website e insipidă, incoloră și inodoră. Dacă ar fi să alegem un singur motiv pentru care ar fi cazul să treci la treburi serioase, acesta ar fi acela. 6 din 10 consumatori au spus că pentru a afla mai multe despre un business îl caută mai întâi pe orice platformă digitală. Dacă nu ai un website încă, ai face bine să-i scrii prietenului IT-ist să se ocupe și apoi să te întorci să termini de citit articolul. Sau mai bine scrie-ne nouă, să nu-l încarci cu și mai multe responsabilități. Pe scurt un website e ca apa în corp, mai mult de 70% și super subestimat.

 

3. E varianta modernizată a lui Tanti Tanța de la parter care știe deja totul despre tot

Încă din cele mai vechi timpuri veștile se propagau simplu și eficient. Tot ce era nevoie era să găsești persoana potrivită care se va asigura că află toată lumea. Tanti Tanța de la parter era acea persoană – sursa de informare, Google-ul gratuit al satului. În aceeași ordine de idei, gândește-te la website-ul tău ca la Tanti Tanța. Toate informațiile despre afacerea ta strânse într-un singur loc. O sursă de credibilitate sporită care facilitează procesul decizional al clientului. Așa că dacă vrei să controlezi ce află acesta despre tine și nu vrei să te lași în voia sorții, primul pas – creare website. 

 

4. Nu-ți mai faci griji dacă ai întors semnul deschis/închis

Dacă ai un magazin fizic, cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată să uiți să întorci semnul deschis/închis. Ei bine, uită de această grijă chiar acum în acest moment pentru că cele mai luminate minți ale lumii s-au gândit să faciliteze pentru noi gestionarea unei afaceri și ne-au oferit internetul și opțiunea de creare website sau creare shop online. Magazinul tău va fi deschis non-stop și nu e nevoie ca nimeni să își dea peste cap bioritmul pentru că va funcționa independent. Crește-ți vânzările și numărul de clienți prin simplul fapt că îți extinzi programul de funcționare.

 

5. O să fii și tu acolo unde e toată lumea bună

În termeni mai specializați vei avea o poziționare mai ridicată în căutările de pe Google. Șanse sporite să ajungi pe prima pagină, sau singura pagină Google, pentru că, să fim serioși, chiar caută cineva ceva pe restul paginilor? Uite cum stă treaba. 81% dintre consumatori cercetează înainte produsul pe care și-l doresc. Și pe bună dreptate. În multitudinea de produse și servicii ai tot dreptul să te informezi și să faci cea mai bună alegere pentru tine. Așa că aceștia folosesc cuvinte cheie, de exemplu ‘cea mai bună pizza în Cluj’, ‘cele mai bune servicii de creare website‘ etc. Dacă nu ești prezent online, șansele tale să apari în vizorul lor sunt mai negative decât temperatura necesară să înghețe apa. Pe scurt, cu un SEO (search engine optimization) de nota 10, te-ai asigurat. Mai multe despre asta în articolele următoare. Nu te lăsăm descoperit, stai liniștit.

 

6. A trecut timpul vânzării din ușă-în-ușă

Mai demult, cum își etalau antreprenorii produsele? Mergeau din casă în casă și le prezentau oamenilor. Ei bine, acum s-a inventat o metodă mai puțin intruzivă și consumatoare de timp. Fotografiază profesionist produsul tău din toate unghiurile posibile și imposibile, roagă-i pe cei care îți folosesc produsele să se filmeze când îl folosesc, oferă-le cât de mult conținut vizual poți. Fă-i să creadă că în fața lor e produsul, nu un ecran.

 

 

Te-ai hotărât că vrei un website și nu mai ai răbdare până mâine?

Uite, pentru că ai avut determinarea și răbdarea să citești un articol de +1000 de cuvinte, vrem să îți facem o surpriză! Dacă ți-a plăcut cum ți-am explicat de ce e vital să ai un website, sigur îți va plăcea să colaborezi cu noi.

Lasă-ne să ne ocupăm noi de website-ului tău, în timp ce tu ai grijă de afacerea ta. La final, îți oferim rezultatul final presărat cu dragoste și servit la cheie.

Următorul pas: creare website. Îți urăm succes și nu uita să fii mereu informat în ceea ce înseamnă orice decizie luată în numele afacerii tale. E spre binele tuturor.

Related posts

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *